Nyheter

Kunst i rundkjøringer

Posted by on mar 18, 2019 in Stol | Kommentarer er skrudd av for Kunst i rundkjøringer

Kunst i rundkjøringer

Er det noe det har kommet mye av i Norge de siste tiårene, er det i alle fall rundkjøringer. Man kan mene mye om en del av dem, men det er i alle fall ikke noen tvil om at de er effektive (mer…)

Amerikanske Billedhuggere

Posted by on jun 25, 2018 in Stol | Kommentarer er skrudd av for Amerikanske Billedhuggere

Amerikanske Billedhuggere

Det er mange kunstnere som driver på med billedhugging, variasjonene innen denne type av kunst er jo mange. Noen bruker fri fantasi og mange har da problemer med å forstå hva kunstneren egentlig vil ha frem i sitt verk.

(mer…)

Amerikanske malere

Posted by on jun 20, 2018 in Stol | Kommentarer er skrudd av for Amerikanske malere

Amerikanske malere

Det er mange forskjellige kunstnere der ute, noen av de driver også på med mange forskjellige varianter av kunsten. Malere, skulptører, fotografer, grafikere, poesi og grafisk design er det flere som kombinerer. Flere av disse stilene har igjen flere typer kunst som de spesialiserer seg på, noen med lite hell andre igjen med stor suksess. Fotografier er ett område som det kan gjøres mange forskjellige varianter av, noen av disse kunstnerne kommer her. (mer…)

Yoko Ono

Posted by on jun 13, 2018 in Stol | Kommentarer er skrudd av for Yoko Ono

Yoko Ono

Kunst gjelder mange forskjellige kategorier, billedhuggere, malere, grafikere, skribenter er noen av områdene som går under navnet kunst.

Det finnes mange kunstnere i hvert eneste land verden rundt så det er ikke helt enkelt og trekke frem hvem som er best. Det kommer jo an på hvilken form for kunst en liker selv også.

(mer…)

Henrik Ibsen

Posted by on mai 22, 2018 in Stol | Kommentarer er skrudd av for Henrik Ibsen

Henrik Ibsen

Henrik Ibsen blir betegnet som en av Norges største kunstnere, han var dramatiker og lyriker som skrev veldig mange teater stykker.

(mer…)

Norske kunstnere

Posted by on mai 17, 2018 in Stol | Kommentarer er skrudd av for Norske kunstnere

Norske kunstnere

Det er mange forskjellige typer kunst, skulptører, malere og diktere mm. Noen har opparbeidet seg et stort navn både i Norge og internasjonalt, men det er ikke mange som klarer dette mens de lever. Man får gjerne et stort navn innen kunsten etter sin bortgang.

(mer…)

Fra kunstnerhjem til museum 2

Posted by on mai 16, 2018 in Stol | Kommentarer er skrudd av for Fra kunstnerhjem til museum 2

Fra kunstnerhjem til museum 2

Veldig mange kunstnernes hjem har blitt til museum verden rundt. Også her i landet har det kommet mange museer bygd på norske kunstneres barndomshjem. Og også boliger de har bodd og arbeidet i gjennom sin karriere.

(mer…)

Fra kunstnerhjem til museum 1

Posted by on mai 11, 2018 in Stol | Kommentarer er skrudd av for Fra kunstnerhjem til museum 1

Fra kunstnerhjem til museum 1

Mange kunstnere har ikke blitt berømte før etter sin bortgang, og i flere tilfeller har deres hjem har blitt til museum etter deres bortgang. På den måten har allmenheten kunnet få se og oppleve hvordan de bodde og jobbet.

(mer…)

Leve som kunstner og salg av kunst

Posted by on apr 20, 2018 in Stol | Kommentarer er skrudd av for Leve som kunstner og salg av kunst

Leve som kunstner og salg av kunst

Leve som en kunstner og leve av å være kunstner kan ikke alltid være like lett. Det er flere forhold som skal inn og stemme for at man skal lykkes med dette. Men mange kunstnere har bijobber eller er deltidsansatt for å ha en inntekt å leve av, mens de selvfølgelig arbeider alt de kan med sin kunst. Eller det kan være motsatt og da at de har kunsten som sin deltid og eller hobby og jobber helt vanlig heltid eller hva som helst for å det man skal leve av.

(mer…)

Bo og forhold for en kunstner

Posted by on apr 1, 2018 in Stol | Kommentarer er skrudd av for Bo og forhold for en kunstner

Bo og forhold for en kunstner

Hvordan er det å leve som en kunstner? Jeg vet jo ikke egentlig siden jeg ikke er kunstner selv jeg som skriver dette, men jeg tror jo etter mine beste opplysninger og meninger at det kan da umulig være veldig forskjellig fra et helt vanlig liv. Selvfølgelig kan det bli litt annerledes i noen tilfeller dersom du er selvstendig og ikke jobber som ansatt. Men det er jo for de fleste dette gjelder egentlig da. Men så kommer det an på om du har ditt studio eller din arbeidsplass hjemme og du bor midt opp i alle dine arbeider og eller om du har et studio et annet sted og må reise på jobb. Her er det nok en del forskjeller for boforhold i hvert fall i disse to forholdene.

(mer…)